Sprinten!

Idag har det varit sprint på JSM. Dagen började med att Viktor gick vidare som 20:e kille och var nöjd. Sen kom H 17-18 och där gick Anton vidare med en 13:e plats. Sorry för Maxim så var det väldigt tätt på 100-delarna idag. Maxim var 39:a, 28/100 delar från att gå vidare. Det kallar jag för oflyt.

I kvartarna var det tätt, Viktor var het och laddad. Först över krönet till den långa utförslöpan, då kom konkurrenterna bakifrån och två av de kom förbi på upploppsrakan. Hans tid räckte inte till en lucky looser-plats till semifinal så då var den dagen över. Nästa gång är Viktor mer taktisk och tar semifinalplats.

Anton gick vidare som lucky looser från kvartsfinalen efter en mycket snygg uppåkning på upploppet. När det drog ihop sig till semi var han taggad och gjorde en liknande uppåkning på upploppet. Men speakern meddelade att tiden inte räckte till lucky looser-plats i A-finalen men  B-final skulle det bli.
Det var nog lite struligt med tiderna uppe hos speakern, för när Anton gled in i fållan för B-final fick han veta att här har du inget att göra du ska åka A-final. Trots att jag stod drygt 100 meter ifrån den plats där Anton var så såg jag på kroppsspråket vilken glädje det beskedet gav honom. Heja Anton!
Efter start kom Anton med hög fart upp på en av kanterna i första backen för att passera flera av sina konkurrenter. Tyvärr för honom var det två st som strulade och Antons dag blev förstörd.
6:a i JSM-sprinten är inte fy skam så Anton nog nöjd gissar jag. :)
Vallarna får högsta betyg idag.
Fortsättning på lördag med dubbel-jakten

Anton i sin semi

















//Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar